In English

TIETOSUOJASELOSTE

Viimeksi päivitetty 27.11.2016


Tämän Tietosuojaselosteen tarkoituksena on kertoa sinulle, miksi ja miten Fair Vertaisturva Oy kerää, käyttää ja luovuttaa henkilötietojasi. Luethan Tietosuojaselosteen huolellisesti ennen kuin aloitat sovelluksen käytön. Jos haluat tietää enemmän Fair:n toiminnasta, tutustu meidän käyttöehtoihin osoitteessa www.fair.online.

Tietosuojalainsäädännön mukaisena rekisterinpitäjänä toimii Fair Vertaisturva Oy (jäljempänä "Fair", "me" tai "meidän"). Fair on vastuussa siitä, että henkilötietojen käsittely toteutuu tämän Tietosuojaselosteen ja voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Fair:n tarjoamaan sovellukseen, internetsivuun ja palveluun viitataan jatkossa "Palveluna".

Rekisterinpitäjän yhteystiedot:

Fair Vertaisturva Oy

Y-tunnus: 2754341-9

Lautatarhankatu 6, 00580 HELSINKI


Voimme kerätä henkilötietojasi eri tavoilla, jotka on tarkemmin kuvattu alla.

Palvelu edellyttää toimiakseen käyttäjätiliä. Keräämme tiedot, kun rekisteröidyt Palveluun. Rekisteröitymisen yhteydessä keräämme seuraavat henkilötiedot, kuten:

Tämä koskee teknisiä tietoja, kuten: 

Keräämme myös tietoja käynneistäsi internetsivuillamme evästeiden ja vastaavien tekniikoiden avulla tilastointitarkoituksessa koostaaksemme anonyymejä tilastoja, jotka auttavat meitä ymmärtämään, kuinka käyttäjämme käyttävät Palvelua ja tekemään siitä käyttäjäystävällisemmän.

Käsittelemme tietojasi kolmeen tarkoitukseen:

Pääosin käsittelemme tietoja, jotta voimme tarjota sinulle tämän Palvelun. Tässä tapauksessa käsittely perustuu sinun ja Fair:n väliseen sopimukseen. Tämä koskee esimerkiksi tietoja, jotka keräämme rekisteröitymisen aikana ja teknisiä tietoja, jotka ovat välttämättömiä, jotta Palvelu toimii turvallisesti.

Tilanteissa joissa käytämme yhteystietojasi lähettääksemme markkinointiviestejä ja henkilökohtaisia tarjouksia sinulle, perustamme käsittelymme suostumukseesi ja oikeutettuun etuumme, jonka tarkoituksena on tarjota sinulle olennaista tietoa osana Palvelua. Voit milloin tahansa kieltää markkinointiviestien ja tarjousten lähettämisen (katso alla kohta 4). Huomaathan, että jotkin osat Palvelusta ovat kolmannen osapuolen tukemia, mikä mahdollistaa sen, että voimme tarjota Palvelua hyvin kilpailukykyisellä hinnalla; esimerkiksi tarjoamme tiettyjä Ryhmiä alennetulla hinnalla. Voit halutessasi jättää liittymättä kyseisiin Ryhmiin. Jos liityt, saat tietoa kolmannen osapuolen tuotteista Palvelun kautta.

Emme koskaan myy tietojasi. Takaamme, että vain me käytämme tietojasi markkinointiviestien ja tarjouksien lähettämiseen, alla kohdassa 4 kuvatuissa tilanteissa.

Haluamme aina parantaa Palveluamme. Näin ollen käytämme tietojasi tuotekehitykseen. Tämä tietojen käsittely perustuu oikeutettuun etuumme kasvaa ja kehittyä. 

Käytämme tietojasi markkinointitarkoituksiin ja tarjotaksemme henkilökohtaisia tarjouksia seuraavissa tilanteissa:

Suojataksemme henkilötietojasi, lähetämme tällaiset viestit aina sovelluksen kautta ja siten, ettei kolmannella osapuolella ole pääsyä yhteystietoihisi.

Suojataksemme henkilötietojasi, lähetämme tarjoukset aina sovelluksen kautta ja siten, ettei kolmannella osapuolella ole pääsyä yhteystietoihisi.

Voit milloin tahansa käyttää kielto-oikeuttasi markkinointiviestien ja henkilökohtaisten tarjouksien osalta eroamalla Ryhmästä. Samalla tämä päättää osallistumisesi kyseisessä Ryhmässä, sisältäen kaikki oikeudet liittyen Ryhmään.

Voimme luovuttaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille seuraavissa tapauksissa:

Emme siirrä henkilötietojasi Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Tietoja säilytetään vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä Tietosuojaselosteessa määriteltyjen tarkoitusten toteuttamiseksi. Tämän jälkeen poistamme tiedot paitsi, jos lain tai osapuolten sopimukseen perustuvien oikeuksien ja velvollisuuksien mukaan olemme velvollisia säilyttämään tiedot. 

Sinulla on oikeus päästä omiin tietoihisi, jotka meillä on sinusta. Sinulla on oikeus tarkastaa, korjata, päivittää, muuttaa tai poistaa itseäsi koskevat tiedot. Ymmärräthän, että pyyntö poistaa kaikki tiedot tarkoittaa samalla jäsenyytesi päättymistä Fair:lla. Huomaathan myös, että osa tiedoista on ehdottoman välttämättömiä tämän Tietosuojaselosteen mukaisten käyttötarkoitusten toteuttamiseksi ja myös lainsäädäntö voi edellyttää niitä. Näin ollen et voi poistaa tällaisia tietoja. Sinulla on oikeus vastustaa tietynlaista käsittelyä, kuten suoramarkkinointia ja profilointia.  

Sinulla on oikeus siirtää itseäsi koskevat tiedot järjestelmästä toiseen, eli saada itseäsi koskevat henkilötiedot jäsennellyssä ja yleisesti käytössä olevassa muodossa ja siirtää ne toiselle rekisterinpitäjälle. 

Lähetä yllä mainitut pyynnöt meille osoitteeseen asiakastuki@fair.online.


Jos katsot, että lakisääteisiä oikeuksiasi on rikottu, voit tehdä asiasta valituksen kansalliselle tietosuojaviranomaiselle tai muulle Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen tietosuojaviranomaiselle.

Suomessa valvovana viranomaisena toimii tietosuojavaltuutettu. Löydät tietosuojavaltuutetun yhteystiedot oheisen linkin kautta.


Meillä on käytössä tarpeelliset tietoturvatoimenpiteet (fyysiset, sähköiset ja organisatoriset) henkilötietojen suojaamiseksi hävittämiseltä, tuhoutumiselta, väärinkäytökseltä ja asiattomalta pääsyltä tietoihin. Esimerkiksi, rajoitamme pääsyä tietoihin vain sellaisille työntekijöille ja toimeksisaajille, joilla on tarve saada tieto työnsä puolesta, kehittääkseen tai parantaakseen meidän Palvelua. 

Tiedostathan, että vaikka pyrimme turvaamaan tiedot, mikään järjestelmä ei pysty estämään kaikkia potentiaalisia tietoturvaloukkauksia.

Pidätämme oikeuden muuttaa ja päivittää Tietosuojaselostetta. Jos teemme muutoksia tähän Tietosuojaselosteeseen, lisäämme tiedon asiasta internetsivullemme osoitteeseen www.fair.online, josta myös löydät uusimman version.

Jos sinulla on kysyttävää Tietosuojaselosteesta tai tiedoista, jotka koskevat sinua tai haluat käyttää kielto-oikeuttasi, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse asiakastuki@fair.online.

Tilaa uutiskirje.

Saat ensimmäisenä tietää, miten muutamme maailmaa.

On reilua kertoa tästä muillekin.